Thijs Möller

Thijs Möller is een van de vennoten van Möller en Cools advocaten. Thijs Möller heeft zich met name gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht.

Thijs Möller heeft in 2004 zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens de studie is Thijs actief geweest bij de Stichting Juridische E.H.B.O/ de Rechtswinkel. Na zijn studie is Thijs Möller enige jaren werkzaam geweest bij een advocatenkantoor te Tilburg. In 2008 is Thijs de samenwerking met Ivo Cools gestart bij een advocatenkantoor te Rijen, waarna zij in 2009 Möller en Cools advocaten hebben opgericht.

E-mail: Moller@mollerencools.nl

Rechtsgebiedenregister:

Thijs Möller heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht en ouderschap en erkenning). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.