Ivo Cools

Ivo Cools is een van de vennoten van Möller en Cools advocaten. Ivo Cools heeft zich in de loop der jaren met name gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdrecht. Ivo Cools is ook helemaal thuis in het algemene verbintenissenrecht.

Ivo Cools heeft in 2004 zijn rechtenstudie voltooid aan de Universiteit van Tilburg. Al tijdens zijn studie is Ivo gaan werken als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor te Rijen. Na de studie heeft Ivo hier zijn werkzaamheden voortgezet als advocaat. In 2008 is Thijs Möller zijn collega geworden, waarna zij in 2009 besloten een eigen advocatenkantoor op te richten.

E-mail: Cools@mollerencools.nl

Rechtsgebiedenregister:

Ivo Cools heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Strafrecht, Personen- en Familierecht (Jeugdbeschermingsrecht), Huurrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.