Gratis spreekuur

LET OP!: Wegens omstandigheden zal het spreekuur op de dinsdag en donderdag geen doorgang vinden.

Het gratis spreekuur is op dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur op onze locatie in Tilburg.

Dat Möller en Cools advocaten een laagdrempelig kantoor is, is niet zomaar een loze kreet.
U bent dinsdag en donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur van harte welkom om uw probleem, gratis en vrijblijvend, voor te leggen op het spreekuur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Als u naar het spreekuur komt, hoeft u zich niet te melden. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer van het kantoor. U wordt binnengeroepen zodra u aan de beurt bent. Neem brieven en processtukken die te maken hebben met uw probleem mee naar het spreekuur. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn.

Soms is een kort advies voldoende om u verder te helpen. Maar vaak is uitgebreider advies of het ingrijpen van een advocaat nodig. Wij bespreken dan met u de mogelijkheden en kunnen misschien al een inschatting maken van de kosten.Ook bekijken wij alvast of u in aanmerking zou kunnen komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dat houdt in dat de overheid een aanzienlijk deel van de kosten van uw advocaat voor haar rekening neemt.

Gratis kennismakingsgesprek buiten het spreekuur
Als u niet in staat bent om naar het gratis spreekuur te komen, kunt u contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek, door ons te bellen of een e-mail te sturen. Tijdens dit gesprek kunt u uw probleem vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij bespreken dan met u de mogelijkheden om uw zaak te behandelen. Wij maken voor u  ook een eerste inschatting van de kosten.

In samenwerking met de Rechtswinkel Tilburg

In samenwerking met de Rechtswinkel Tilburg